Joulun jälkeen kilot pois

Mikäli nyt sattuu jouluna hieman enemmän syömään, joka toisaalta kuuluukin jouluun eli voihan sitä hetkeksi unohtaa laihduttamisen, kunhan sitten joulun jälkeen karistaa kilot pois. Ensin jouluna tulleet ja sen jälkeen muunkin ylimääräisen.

Ja kun omat keinot, liikunnan lisääminen, ruoka-annosten pienentäminen ja terveellisemmät ruuat eivät riitä, on tarjolla erilaisia laihdutusvalmisteita auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Ohjeita ja vinkkejä antavat kuntoilulehdet. Tässä muutamia, jotka voi samantien tilata odottamaan terveellisen ja kiloja karistavan elämän aloitukseen.

ACKD tuotteet
Suositut ACKD dieettituotteet edullisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Näin syöt hyvin jouluna ilman ikäviä lisäkiloja
Joulukilot kuriin oppaan avulla pysyt laihana myös joululoman aikaan. Syö hyvin ja nauti joulusta, mutta silti laihdu ja pysy laihana. Polta rasvaa, pudota painoa ja nauti joulusta ilman syyllisyydentunnetta seuraamalla Joulukilot kuriin -oppaan ohjeita askel askeleeltaNyt voit ladata tietokoneellesi oppaan sisältäen kuntoiluohjeet ja reseptikirjan.

Uusi superkuitu laihdutukseen on EU:n hyväksymä
Konjak on 100%, lisäaineeton luonnontuote, joka tutkitusti auttaa pudottamaan sekä hallitsemaan painoa. Konjak-juurikuidun vaikutus perustuu sen sisältämien superkuitujen laajenemiseen ruuansulatuksessa. Vatsa tuntuu täydeltä, eikä nälkä yllätä laihduttajaa yhtä helposti kuin pelkällä niukkaenergisellä dieetillä ollessa.
Tutkitusti terveellinen Konjak superkuitu hidastaa myös hiilihydraattien imeytymistä ja alentaa kolesterolia.

Nyt siis nauttimaan joulusta ja unohtamaan kaikki muu paitsi läheiset ihmiset!